Carlos DesignerCarlos Designer
architecture d'intérieur, décoration, design d'objets

99% Design

2יחי הרוקנרו

A-C Scoffoni : מאת: ליאת ארבל צילום

 

Carlos Pujol Designer

קרלוס פוהול. הוא חושב שירושלים היא העיר היפה ביותר בעולםוישמח לעבוד על פרויקט בישראל.

וישמח לעבוד על פרויקט בישראל.

 

קילומטרים מפרידים בין העיירה ריימס לעיר פאריס, בה קבעובעלי הדירה הזו את ביתם. הדירה, טריפלקס שמשתרע על פני300 מטרים רבועים, נקנתה על ידם כארבע יחידות דיור נפרדות, ושונתהמן המסד עד הטפחות. הדירות חוברו והפכו לטריפלקס מואר וקרקסי,פרי מוחו הקודח של המעצב הרב תחומי קרלוס פוהול, שקיבל מבעליהבית יד חופשית. הם אפשרו לו ליישם את כל רעיונותיו המטורפיםויוצאי הדופן. התוצאה שהתקבלה היא לופט אקלקטי שכולו רוקנרול.הטריפלקס חולק לשלוש קומות. בקומה הראשונה, שובצו חדרי השינהוהרחצה. בקומה השניה, מטבח, פינת אוכל וסלון, שמוקמו בחלל לופטיפתוח. בכדי לייצר את הגלריה שבקומה השלישית, בנה פוהול תוספת בניה.בגלריה הוא מיקם את משרדו של בעל הבית )הכניסה אליה מתבצעת דרךהסלון שבקומה השניה(.בעלי הדירה הזו את ביתם. הדירה, טריפלקס שמשתרע על פני300 מטרים רבועים, נקנתה על ידם כארבע יחידות דיור נפרדות, ושונתהמן המסד עד הטפחות. הדירות חוברו והפכו לטריפלקס מואר וקרקסי,פרי מוחו הקודח של המעצב הרב תחומי קרלוס פוהול, שקיבל מבעליהבית יד חופשית. הם אפשרו לו ליישם את כל רעיונותיו המטורפיםויוצאי הדופן. התוצאה שהתקבלה היא לופט אקלקטי שכולו רוקנרול.הטריפלקס חולק לשלוש קומות. בקומה הראשונה, שובצו חדרי השינהוהרחצה. בקומה השניה, מטבח, פינת אוכל וסלון, שמוקמו בחלל לופטיפתוח. בכדי לייצר את הגלריה שבקומה השלישית, בנה פוהול תוספת בניה.בגלריה הוא מיקם את משרדו של בעל הבית )הכניסה אליה מתבצעת דרךהסלון שבקומה השניה(. ארבע דירות חוברו והפכו לטריפלקס מואר וקרקסי, פרימוחו הקודח של המעצב. בעלי הבית אפשרו לו ליישם אתכל רעיונותיו המטורפים ויוצאי הדופן. התוצאה שהתקבלהמוחו הקודח של המעצב. בעלי הבית אפשרו לו ליישם אתכל רעיונותיו המטורפים ויוצאי הדופן. התוצאה שהתקבלההיא לופט אקלקטי שכולו רוקנרול. בעלי הדירה הזו את ביתם. הדירה, טריפלקס שמשתרע על פני 300 מטרים רבועים, נקנתה על ידם כארבע יחידות דיור נפרדות, ושונתה מן המסד עד הטפחות. הדירות חוברו והפכו לטריפלקס מואר וקרקסי, פרי מוחו הקודח של המעצב הרב תחומי קרלוס פוהול, שקיבל מבעלי הבית יד חופשית. הם אפשרו לו ליישם את כל רעיונותיו המטורפים ויוצאי הדופן. התוצאה שהתקבלה היא לופט אקלקטי שכולו רוקנרול. הטריפלקס חולק לשלוש קומות. בקומה הראשונה, שובצו חדרי השינה והרחצה. בקומה השניה, מטבח, פינת אוכל וסלון, שמוקמו בחלל לופטי פתוח. בכדי לייצר את הגלריה שבקומה השלישית, בנה פוהול תוספת בניה. בגלריה הוא מיקם את משרדו של בעל הבית )הכניסה אליה מתבצעת דרך הסלון שבקומה השניה(. ארבע דירות חוברו והפכו לטריפלקס מואר וקרקסי, פרימוחו הקודח של המעצב. בעלי הבית אפשרו לו ליישם אתכל רעיונותיו המטורפים ויוצאי הדופן. התוצאה שהתקבלה מוחו הקודח של המעצב. בעלי הבית אפשרו לו ליישם את כל רעיונותיו המטורפים ויוצאי הדופן. התוצאה שהתקבלה היא לופט אקלקטי שכולו רוקנרול.

 

From the four time-worn apartments that composed thebuilding, the designer didn't keep anything, even not the roof building, the designer didn't keep anything, even not the roof which has totally disappeared and is now replaced by the 3rd floor zinc terrasse.

 חוקים נועדו להשבר, צבעים חזקים צריכים לחיות יחדיו, ספרים וסרטים הם מקור השראה ופריטים נוסטלגיים הם הזדמנות ליצירה. זהו האני מאמין של קרלוס פוהול, מעצב רב תחומי, שהפך ארבע דירות לטריפלקס מפתיע אחד

 

מראה מחפה את הקיר ומכפילה את גודלו של החלל. על הרצפה תקרת הסקיי לייט שמאירה את קומת הסלון.

The owner's office is on the 3rd floor, full of colors and creativity

  

בכל קומה מתחבאת פיסה מעולמו הפנימי העשיר והצבעוני של המעצב. ברחבה המרכזית של הקומה הראשונה, לדוגמא, שיחק פוהול עם צבע ויצר אשליה כאילו הוא שיבץ בקירות דלתות פנימיות בגבהים משתנים. הקיר שחופה בטפט בגווני שחור לבן יוצר רקע שמקל על יצירת האשליה האופטית. המכנה המשותף לצבעים השונים והחזקים של הדלתות בא לידי ביטוי בעזרת כורסא בעלת מסעד גבוה, שרופדה בבד צבעוני שקושר את כל הצבעים ביחד. פוהול לא הסתפק בצבעוניות הזו. המדרגות שמחברות בין הקומות בבית נצבעו כל אחת בגוון שונה של פנטון. על כל מדרגה הודבקה מדבקה עם המספר המקורי של הצבע והתוצאה מזכירה במידה רבה את קטלוג הצבעים

המפורסם. בסלון הוצב אוסף אקלקטי של רהיטים, על רקע קיר בגובה 3/4 שנצבע באפור פלדה. בחלקו העליון של הקיר נפערה גומחה שמשמשת כמקום אחסון ותצוגה של פריטים נוסטלגיים של בעלי הבית. במרכז הסלון נתלה שנדליר עשוי ממאות מסגרות ישנות של משקפי ראיה שנמצאו במחסן הדירות כאשר נקנו. אחרי גרם המדרגות, בגב אחת מספות הישיבה בסלון, הוצב אוסף של וספות צבעוניות מקוריות משנות החמישים ולצידן ספריה ניצבת שנוצרה על בסיס עמוד תומך. במרכז הסלון נפער פתח סקיי לייט, ששוטף את החלל באור רב. דרך הזכוכית ניתן לצפות במדבקה של סופרמן שהודבקה על תקרת הקומה השלישית.

 

From the 1st floor's bedrooms until the 3rd floor's owner's office, and coming through the immense living room of the 2nd floor, this three-storey loft is full of creativity and technical ideas which emphasize the innovativeness and perfectionism of the Parisian designer.

 

בחלקה השני של הגלריה מוקם שולחן ישיבות בכתום בוהק וסביבו אוסף כסאות אקלקטי.

The decorative ideas, design items and architectural details find their own place in each square meter.

 

בעיצוב המטבח באה לידי ביטוי המודעות האקולוגית של המעצב. את הרקע מספק קיר לבנים חשופות של המבנה המקורי, שבתוכו שובצו החלונות. על הקיר הניצב הורכבו ארונות אחסון שחופו בקורות צבועות של עץ אורן ומכשירים חשמליים בילט אין. בר גדול עשוי ממסגרת עשויה מתכת, שבתוכה שובצו קורות ישנות של פרקט משמש כמרכז המטבח ומעליו תלויות מנורות שעשויות מצנצנות ממוחזרות בגדלים ובצורות משתנות.

 

1. מעל האי נתלה מקבץ נורות, עשויות מצנצנות ישנות.

2. המטבח מוקם בקומה השניה, במרכזו אי עבודה וישיבה גדול שהורכב ממסגרת מתכת וממשטח עשוי קורות פרקט ישנות.

 

1. חדר רחצה סולידי בגווני שחור ולבן, מקבל נקודות צבע מבקבוקי התמרוקים.

2. שירותי אורחים צבעוניים, מדבקות על הקירות ועיגולים צבעוניים. תריס עץ ישן מתפקד כמעמד מגזינים.

3. הסלון. אוסף מגוון של כורסאות, ספות ומרבצי ישיבה, סודרו על רקע גומחה שמציגה לראווה אוסף חפצים ישנים.

4. משחקי צבע יוצרים אשליה חזותית. האח נצבעה בשני גוונים.

5. השנדלייר הורכב ממאות

2 1 מסגרות משקפיים ישנות.

 

To download the magazine in PDF format, please click on this link /// Pour télécharger le magazine au format PDF, merci de cliquer sur ce lien /// Para descargar la revista en el formato PDF, gracias por pinchar en este enlace